Category: Programok

“Ahol szívügy a pénzügyi tudatosság”

A Sümeg szomszédságában fekvő 3100 lelkes nagyközség, Csabrendek általános iskolája az első évtől kezdve hűséges résztvevője a Pénz7 rendezvényeknek és kipróbálója a Pénziránytű Alapítvány készülő oktatási anyagainak. A lelkes érdeklődő csapat motorja Németh György, alsó tagozatos tanító, technika-életvitel szakos mestertanár. Az alábbi linken elolvasható a teljes cikk a Pénziránytű Alapítvány honlapján: http://penziranytu.hu/ahol-szivugy-penzugyi-tudatossag

Mindszentkálla – Nyári tábor 2015.

Gyermeknap 2015

Hagyományainkhoz híven az alsó évfolyamok a Művelődési ház mögötti területet vették birtokba május 29-én. A pedagógusok különböző érdekes feladatokkal (mocsárjárás, célba dobás, zsákban futás, Petanque, rajz stb.) várták a gyerekeket, akik teljesítményük szerint pontokat kaptak. A csapatokat ezek alapján jutalmazták az eredményhirdetésen.

Olvass tovább

Énekverseny

„A zene képes megnyitni a lelket, alkalmassá tenni arra, hogy befogadja mindazt, amit a természet, benne az ember megalkotott.” /Kodály Zoltán/ Ez a kodályi gondolat vezérelt, amikor az iskolai énekversenyt meghirdettem. Legyen egy fórum, ahol az énekelni szerető gyermekek megmutathatják a tudásukat! A gyerekek és nevelőik ne csak osztályszinten tudják, hogy kinek van a legszebb …

Olvass tovább

Anyák napi ünnepség

Szeretettel várjuk az Édesanyákat, Nagymamákat 2015. április 29-én, és 30-án az osztályok anyák napi ünnepélyére.

Olvass tovább

Mesevetélkedő 2015.

Barangolás a mondák világában Március 19-én 12. alkalommal rendezte meg a Csabrendeki Általános Iskola alsós munkaközössége a Mesevetélkedőt. A versenyre 3.-4. osztályos tanulókból álló 4 fős csapatok jelentkezhettek a környező települések iskoláiból. Ebben az évben 13 csoport vett részt a megmérettetésen, melyből 2 – községünk szlovákiai testvértelepüléséről – Nagyfödémesről érkezett.

Olvass tovább

Március 15-i megemlékezés

Pénteken megemlékeztünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójáról. “Egy szóvá, s egy érzelemmé olvad össze a haza”… című műsort az 5. osztályos tanulók adták elő.

Olvass tovább

Alsós farsang 2015.

Február 6-án 14 órai kezdettel rendeztük meg iskolánkban hagyományos farsangi mulatságunkat.

Olvass tovább

Felsős farsang 2015.

Nagy izgalommal készültünk a február 6-án lévő, 15 órakor tartandó farsangra.

Olvass tovább