BankVelem program Osztálykirándulás pályázata

Iskolánk alsó tagozatos osztályai közül 3-an is pályáztak a „BankVelem Program Osztálykirándulás pályázat a Pénziránytű Alapítvány támogatásával” elnevezésű projektre, az osztálykirándulás költségeinek fedezésére.


A pályázat célja a pénzügyi tervezés folyamatának megismertetése a gyerekekkel, a közös tervezés, hiszen a csapatmunka összehozza az osztály tagjait és a szülőket is egyaránt. A pályázatnak egy megvalósítható, kidolgozott osztálykirándulás tervét kellett tartalmaznia, részletes programtervvel, tételes pénzügyi tervvel és a közös tervező munkát megörökítő dokumentumokkal. A pályázatok leadási határideje: 2015. március 15-e volt.
A pályázatok értékelése a PontVelem Nonprofit Kft. és a Pénziránytű Alapítvány szakmai zsűrije által történik, az eredményhirdetése április 15-én lesz.
A 2.a osztályos tanulók a kislődi Sobri Jóska Kalandparkot választották úti célnak.  A szülők áldozatos és a gyermekek lelkes munkájának köszönhetően Szabó-Tanai Bernadett osztályfőnök szervezésében néhány hét alatt elkészültek a tervek, rajzok és az élethű kalandpark makettje is.
A 4. osztály pályázatában az útvonal, az étkezés, a busz, és a költségek tervezésében, árajánlat kérésében vett részt az egész osztály, Bardon Tiborné osztályfőnök vezetésével. Rajzok, beszámolók készültek a tervezett helyszínekről. A pályázatot Csonkáné Stumpf Margit állította össze.
Az egész napos kirándulás helyszíne a nagyvázsonyi Kinizsi Vár, a veszprémi Óváros, a Tűztorony, a Kittenberger Állatkert és végül balatonfűzfői BalatoniBob és Kalandpark.
A 3. b osztály Budapesten, a Tropicariumot választotta osztálykirándulása célpontjának. A gyerekek, Ruska Ibolya osztályfőnök segítségével a vízi világról készítettek egy szemléletes makettet.
A munkák nagyon jó hangulatban teltek. Köszönjük mindenkinek a segítséget!

Reméljük, hogy a pályázataink sikeresek lesznek, és a kirándulások felejthetetlen élményekkel gazdagítja a gyermekeinket.

Szurkoljunk együtt a sikerért! 🙂

Épül a kalandpark

Épül a kalandpark

Sobri Jóska Kalandpark makettje

Sobri Jóska Kalandpark makettje

Negyedikesek munka közben

Negyedikesek munka közben

Kinizsi vár rajza

Kinizsi vár rajza