Gyermeknap 2022

 

Gyermeknap az iskolában

Iskolánkban május 27-én gyermeknapot tartottunk. Az alsó tagozatosok a Művelődési Ház mögötti területet vették birtokba.  A délelőtt folyamán öt csoportban különböző játékokon vehettek részt. A gyerekek nagyon élvezték a mocsárjárást, a lufiterelgetést, a fecskendővel történő vízhordást, és a többi érdekes, ügyességi feladatot. Ezt követően a Csabrendeki Könyvtár szervezésében Kertész Erzsi írónőt kérdezhették a könyvírás rejtelmeiről, egy író-olvasó találkozó keretében.

A felsősök már nagyon várták a gyermeknapot. A nyolcadikosok ötletes feladatokkal készültek. Volt tánc, zenefelismerés, retro játék felismerés, csokievés, szókeresés, célbadobás, üdítőital kóstolás, ki kicsoda, folytasd a zeneszöveget. A diákok nagyon jól szórakoztak, sok pontot gyűjtöttek. Utána a fölös energiákat sportversenyen vezették le. Mindenki kapott cukrot, csokit, pogácsát.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Szülői Munkaközösségnek, a Griff Vendéglő és Pizzériának, Iker Katalinnak (Budmil bolt), Kulcsár Lajosnak, Nánási Szabolcsnak, Némethné Simon Ildikónak, Ruska Istvánnak, Simon Richárdnak (Sarvaly Zrt.), Turcsi Péternek, a Vianni üzletnek (Sümeg) és a szülőknek a felajánlott jutalmakért, ajándékokért és Simonyainé Molnár Szilviának a tartalmas könyvtári program megszervezéséért

284131297_1975183069337224_6499356099005800340_n