Farsang

Iskolánkban 2016. február 5-én, pénteken tartottuk a farsangi mulatságot az alsó és a felső tagozaton egyaránt.

Alsós farsang

A délelőtt folyamán a szülők feldíszítették a tornatermet a délutáni mulatságra. Nagy örömünkre elérkezett a várva-várt délután. Különféle jelmezekkel érkeztünk, és 14 óra után elkezdődött a mulatság.
A zene és a tánc magával ragadott kicsit és nagyot. A mulatozás közben mindenki felszabadultan beszélgetett és táncolt. Az iskola pedagógusai is gondoskodtak a jó hangulatról, szórakoztató gyermekjátékokkal és vetélkedőkkel készültek a diákoknak, akik igyekeztek minden versenyben kipróbálni képességeiket.
Köszönet illeti a szervezőket, az iskola vezetését, és mindenkit, aki segített, hiszen iskolánkban idén is felejthetetlen farsangot sikerült megrendezni.
Ruska Ibolya

Az alsós farsangi képek a Képgalériában megtekinthetők.

Felsős farsang

Február első hetében már nagyon izgatottan készültünk a farsangra.
A farsangi felvonulás fél négykor kezdődött. Volt néhány ötletes, vicces, szép jelmez is. Zoli bácsi mindenkiről készített fényképet, majd kaptunk egy-egy tombolát. Délután sokat táncoltunk, pihenés közben pedig sok finom, otthonról hozott süteményt ettünk. A tombolasorsolás öt órakor kezdődött, ahol sok ajándék talált gazdára. Sajnos nem mi nyertük az osztályok közötti versenyért járó tortát, ezért elhatároztuk, hogy jövőre mindenkit jelmezbe öltöztetünk. A tombolasorsolás után fél hétig folytattuk a táncot.
Kicsit elfáradtunk, de vidáman mentünk haza. Reméljük jövőre is ilyen jól érezzük majd magunkat a farsangi bálon!
5. a osztály

A felsős farsangi képek a Képgalériában megtekinthetők.