A „PontVelem” aktuális hírei

Kiértékelték az „Okos Iskola Kupa” 3. online fordulóját is. Az izgalmas, érdekes versenyen, melyre országosan 1166 csapat regisztrált, iskolánkból hat, 3-3 fős csapat nevezett. Legsikeresebben a „Helyi Vagány Csávók” (HVCS – Görhes András, Hegedüs Benedek, Turcsi Zsombor 8.a) együttese szerepelt. Országos összesítésben a 61. helyezést értek el. (Mindössze 7 ponttal maradtak el az első csapattól! Az eredmények rangsorolásánál figyelembe vették az időeredményeket, melyet az internetkapcsolat gyorsasága is befolyásolt.)

A másik öt csapat is derekasan versenyzett. Minden résztvevőnek gratulálunk, köszönjük a helytállást! Köszönetet illetnek a felkészülést segítő pedagógusok is: Bujtorné Hetyei Hajnalka, Csonkáné Stumpf Margit, Klung Irén és Gombási Tamás.
Közben, november-december során zajlott a „PontVelem” regisztrációs kampánya. A versenyben a legtöbb sikeres meghívást, regisztrálást kezdeményező tanulók vettek részt. Iskolánkból a legeredményesebb Földházi Janka, 1. a osztályos tanuló volt, 4 sikeres meghívással. Ezzel az előkelő országos 6. helyezett lett. Jutalma: 3000 pont a bankszámlájára. Valamint iskolánkban ő viselheti a „BankVelem Diák Nagykövete” címet. Neki is szívből gratulálunk!